dimarts, 5 d’abril de 2005

Què és això?


Per tal de millorar la qualitat de l'educació i en benefici dels estudiants, les universitats espanyoles i europees estableixen sistemes que afavoreixen la mobilitat dels estudiants promocionant el desenvolupament de programes d'intercanvi.

 • El Programa Sòcrates-Erasmus vol millorar l'educació superior mitjançant la cooperació internacional, augmentar el coneixement d'Europa entre els estudiants, i promoure el coneixement de les llengües europees. Entre les accions que es porten a terme hi ha la mobilitat d'estudiants entre universitats europees per a cursar-hi part dels estudis.
 • Per tal de fer realitat aquesta mobilitat entre centres universitaris d'Espanya, els Rectors de les universitats espanyoles van signar un conveni marc per l'establiment d'un programa de mobilitat entre universitats espanyoles, el qual es regula pel "Sistema d'intercanvi entre centres universitaris espanyols" (SICUE), document elaborat per la Conferència de Rectors Universitaris (CRUE) inspirant-se en l'experiència del programa Erasmus de la Unió Europea.

Per tot això i per altres experiències similars, hem creat aquesta bitàcola amb el propòsit de crear una plataforma d'intercanvi d'experiències de mobilitat per als alumnes de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació de la Universitat de Barcelona.

Esteu convidats a participar-hi!

3 comentaris:

 1. I si vaig a Granada o a Salamanca en el marc del programa Sèneca-SICUE, no em deixareu participar en aquest servei tan bufó?

  I si per casualitat soc a Berlin o a Leningrad --perdó, Sant Petersburg-- en un viatge de treball i no puc connectar-me al correu electrònic perquè algú de la Facultat em doni una informació, no podré utilitzar aquesta eina tan estupenda?

  Va, feu-la una mica més generosa...

  Assumpció

  ResponElimina
 2. Guaita què he trobat :-)

  Enhorabona, espero que aconseguiu generar moviment. Salutacions,

  Javier.

  ResponElimina
 3. Anem fent proves, a veure què passa... De moment ja no fa falta registrar-se per fer comentaris.

  ResponElimina