dimarts, 22 de novembre de 2011

Dues vacants a la California State UniversityHi ha dues vacants com a bibliotecari d’iniciatives d’aprenentatge digital (digital learning initiatives librarian) a la California State University. La seva tasca consistirà bàsicament a desenvolupar cursos de formació en línia, mòduls educatius i altres materials didàctics.

La durada del contracte serà de dotze mesos amb un salari mínim de 57.084$ com a ajudant sènior o de 65.628$ com a bibliotecari associat, a més d’un paquet de beneficis. El salari dependrà de la qualificació i l’experiència dels candidats.

Els requisits fonamentals que han de reunir els aspirants són:
- Grau o llicenciatura en els estudis de Biblioteconomia i Documentació.
- Coneixements de les tecnologies i tendències educatives actuals en biblioteques.
- Experiència integrant conceptes i estàndards sobre alfabetització en un marc acadèmic.
- Experiència implementant tecnologies d’aprenentatge en línia i utilitzant xarxes socials i web 2.0 en un context educatiu.
- Grans habilitats docents.
- Experiència aplicant mètodes d’avaluació de l’aprenentatge de l’estudiant.
- Coneixements de fonts de referència tradicionals i electrònics.

La convocatòria romandrà oberta fins que s’ocupin les vacants però es consideraran primer les sol·licituds enviades abans del 30 de gener.

Els candidats s’han d’adreçar a lynn.lampert@csun.edu per enviar les seves sol·licituds. Han d’incloure el CV, una carta de presentació i tres cartes de recomanació professional.

Cap comentari:

Publica un comentari