dimarts, 17 de juliol del 2007

Missatge des d'Aberystwyth

Hola!

Som la Grelda i l'Aina i escrivim des d'Aberystwtyh, lloc on estem gaudint d'unes pràctiques d'estiu. El poblet és preciós i, tot i que el temps no acompanya massa, ens ho estem passant molt bé. Aquí es troba la Biblioteca Nacional de Wales, que ja hem visitat i recomanem fer-hi una ullada sobretot per tots aquells que estiguin interessats en la cultura celta, ja que és aquí on es troba el fons més important sobre aquest tema. A la biblioteca ens tracten molt bé, són gent molt professional i les feines que ens han donat no tenen cap complicació. De moment estem treballant en el Departament de Recursos Electrònics fent tasques relacionades amb la revisió dels enllaços de les bases de dades i fent actualitzacions. També hem participat en algunes reunions i presentacions de serveis (SFX, repositoris digitals...) dins de la biblioteca, cosa que ens ha permès veure millor el funcionament d'aquesta.

Us convidem a visitar Aberystwyth perquè els paisatges són impressionants, no hi ha contaminació i hi ha activitats per a tothom (per als surfistes, molts castells, museus, festivals de música...) les quals podem realitzar, ja que els de la biblioteca són molt flexibles i no hi ha cap problema a l'hora d'organitzar els horaris.

Records des d'Aberystywth :)
Grelda i Aina

1 comentari:

  1. No vaig pensar a fer-ho constar però si algú s'anima i es vol posar en contacte amb nosaltres, el meu correu és agioneva7.alumnes@biblio.ub.edu, sóc l'Aina i us ajudaré amb el que pugui ^-^

    ResponElimina