dilluns, 12 de gener de 2015

Pràctiques a les biblioteques de la Universitat d'Oxford


La Universitat d'Oxford convoca 9 ofertes de pràctiques remunerades per treballar a les seves biblioteques. La convocatòria està destinada a graduats de totes les edats que tinguin intenció de realitzar un postgrau d'Informació i Documentació. L'estada serà d'un any: de setembre de 2015 a agost de 2016, i seria a temps complet: 36,5 hores a la setmana.

Les tasques a desenvolupar serien diverses: atenció a l'usuari, gestió del préstec de llibres, catalogació i classificació bàsiques, actualització de pàgines web, etcètera.

La sol·licitud es realitza en línia i s'ha de fer abans del 2 de febrer. Les entrevistes es duran a terme durant el març. Fent clic aquí trobareu l'accés per realitzar la sol·licitud, així com les bases de la convocatòria on hi figura tota la informació. Juntament amb la sol·licitud, haureu d'enviar el vostre CV, una carta en la qual expliqueu les vostres habilitats i com aquestes s'adeqüen als criteris de selecció, i respondre un qüestionari.

Un aspecte a recordar és la necessitat de tenir el Proof of right to work in the UK per tal de poder realitzar l'entrevista. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada