dimarts, 10 d’abril de 2012

Counter travel awards: quatre premis per anar a conferències a l'estrangerPer tal de celebrar el desè aniversari de Counter, s'ofereixen quatre premis consistents a poder assistir a importants congressos a l'estranger. Els premis estan adreçats a joves professionals de la informació que treballin a biblioteques acadèmiques o bé a editorials sense ànim de lucre i que s'hagin graduat el 2005 o posteriorment.

Dos dels premis consisteixen a assistir a la 2012 Charleston Conference, que tindrà lloc a Charleston (Carolina del Sud, Estats Units) del 7 al 10 de novembre de 2012 amb les despeses pagades.

Els dos altres premis subvencionen l'assistència a la 2013 UK Serials Group Annual Conference, que tindrà lloc a Bournemouth (Regne Unit) del 8 al 10 d'abril de 2013.

Per participar-hi, cal publicar tweets de no més de 140 caràcters explicant els beneficis que Counter ha suposat en el món de la informació en línia amb el hashtag #Counterat10. També cal enviar-los juntament amb les dades que es demanen en el formulari de Project Counter.

La data límit per participar-hi són les 17 h del dilluns 30 d'abril, hora britànica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada