Com a continuació del missatge publicat ahir, ens plau informar-vos d'un altre recurs en línia i gratuït per avançar en el domini de la llengua anglesa.
El Vicerectorat d’Estudiants i Política Lingüística de la UB posa a l’abast de tota la comunitat universitària (alumnat, professorat i PAS) els materials de l’Escola Virtual d’Idiomes per a Universitaris (EVIU) que el Consell Interuniversitari de Catalunya ha cedit a les universitats catalanes.
Els Materials d’anglès multimèdia permeten estudiar aquesta llengua sense horaris fixos, al ritme de cadascú i des de qualsevol lloc que disposi de connexió a Internet.
Aquests materials consten de més de 3.000 exercicis variats i atractius, des del nivell A1 fins al B2 del marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR: http://www10.gencat.net/agaur_web/generados/catala/home/recurs/doc/mobint08_equivalencies.pdf) mitjançant els quals es pot practicar l’idioma, activar els coneixements, preparar-se per a futures acreditacions, i ampliar, aprofundir i millorar les destreses i habilitats lingüístiques en general.
Els Materials d’anglès multimèdia estan dissenyats especialment per a l’autoaprenentatge, és a dir, sense la participació de professorat. No obstant això, si es volen fer servir amb el suport d’un professor, l’Escola d’Idiomes Moderns (http://www.eim.ub.es/) ofereix cursos semipresencials amb aquests materials.
Estan disponibles al campus virtual de la Universitat de Barcelona. Per utilitzar-los, s’hi pot accedir mitjançant l’enllaç següent: http://campusvirtual.ub.edu/course/view.php?id=12468.
Una vegada dintre, cal escriure el nom d’usuari i la contrasenya. La primera vegada que s’utilitza el curs Materials d’anglès multimèdia, es demana si un s’hi vol inscriure. Si la resposta és afirmativa, aquest curs apareixerà a la llista de cursos personal, que és la que apareix cada vegada que accedim al campus (http://campusvirtual.ub.edu). En qualsevol moment ens podem donar de baixa del curs fent clic a «Cancel·la la meva inscripció» (del menú d’Administració) i ja no apareixerà a la llista de cursos.
A l’inici es troba tota la informació sobre els continguts, les equivalències, els requisits tècnics i les instruccions per fer una prova de nivell orientativa. També hi ha un fòrum obert a la participació dels estudiants.
Esperem que aquesta iniciativa serveixi per estimular i facilitar l’estudi de la llengua anglesa a tot l’alumnat, al personal d’administració i serveis i al personal docent i investigador que estigui motivat però que no pugui assistir regularment a un curs presencial.
Experiències de mobilitat d'estudiants de la Facultat d'Informació i Mitjans Audiovisuals de la Universitat de Barcelona
Objectius i normes del blog
▼
Ostres, bons recursos miraré de fer alguna cosa a vere si per demà hem van bé per l'entrevista jejeje.
ResponEliminaJo des de fa 4 mesos que hem baixo un podcast, més per vocabulari i exercità l'oida, el podcast "Tu Ingles", te a més web http://tuingles.libsyn.com/ i un grup a Facebook.
La sesió 23 es una entrevista de treball jejeje.