dilluns, 27 de juny de 2016

BOBCATSSS


Si ets alumne de la Facultat i no has sentit mai a parlar de BOBCATSSS, no deixis de llegir! Ja que el que avui presentem és un congrés específicament adreçat per a estudiants de Informació i Documentació.

BOBCATSSS se celebra cada any en una ciutat europea diferent; l’any 2014 es va celebrar precisament a la nostra Facultat (http://bobcatsss2014.hb.se/) i la propera edició, la del 2017, serà a Tampere, Finlàndia. El tema central de BOBCATSSS 2017 és millorar la qualitat de vida a través de la informació, i inclou tres subtemes: biblioteques, informació i mitjans interactius.

Des de l’organització del congrés i des de la nostra facultat t’animem a que facis una contribució a Tampere. Veuràs que ho pots fer en diferents modalitats: comunicació (talks), taller (workshops) o pòsterEl simposi es celebrarà entre el 25 i el 27 de gener de 2017, i la data límit per presentar propostes és el 16 de setembre del 2016.

Si vols més informació,  la pàgina web oficial és http://bobcatsss2017.com/També pots preguntar el que necessitis a info@bobcatsss2017.com o a Andreu Sulé, que n'és el coordinador dins de la Facultat (sule@ub.edu).  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada