dijous, 18 de setembre del 2014

Beques FARO


El programa de beques FARO busca promoure la mobilitat internacional dels estudiants universitaris concedint ajuts destinats a la realització de pràctiques formatives, entre cinc i vuit mesos, en empreses i entitats a l'estranger amb la finalitat de completar la seva formació, millorar el nivell d'idiomes i facilitar la incorporació en el mercat laboral.

Podran sol·licitar aquests ajuts els estudiants, espanyols i estrangers menors de 30 anys, que estiguin cursant estudis en una universitat espanyola que els condueixin a l'obtenció d'un títol de grau, havent hagut de superar, com a mínim, el 70 % dels crèdits.

Ministerio de Educación, Cultura y Deporte - Gobierno de España

Els interessats poden registrar-se durant els tres anys que dura el programa en l'aplicació informàtica disponible a través d'aquesta pàgina. Un cop registrats, els sol·licitants rebran les dades d'accés que els permetran accedir a la seva àrea privada i completar el seu CV. Un cop fet aquest pas, el sol·licitant passarà a formar part d'una base de dades d'estudiants. En funció del seu currículum, aniran essent seleccionats per les empreses que ofereixin places de pràctiques.

Els ajuts estan destinats a sufragar allotjament i manutenció, de manera que varien en funció del país d'acollida.

Per a més informació, consulteu la convocatòria fent clic aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada