dissabte, 14 de setembre del 2013

Mòbils BiD, finalista dels Premis Blogs Catalunya



No ens fa vergonya avui de parlar de nosaltres mateixos: el blog Mòbils BiD ha quedat finalista en la convocatòria de 2013 dels Premis Blogs Catalunya, que organitza des de fa sis anys l'associació STIC.CAT (Societat de Tecnologia i Coneixement).

Després de la fase de votació popular, han quedat finalistes una bona colla de blogs en català, d’entre els més de 1.000 que es van presentar a aquest certamen. Els blogs es troben classificats en 15 categories temàtiques (com per exemple «Associacions, entitats i organitzacions sense ànim de lucre», «Comunicació i nous mitjans», etc.) i dins de cada categoria, en tres grups: personal, professional i corporatiu.

Mòbils BiD es troba a la categoria «Universitats, recerca i ciència», en la modalitat «Corporatiu». Comparteix aquesta ubicació amb els blogs següents:
Tots els finalistes de totes les categories es poden veure en aquest enllaç.

El proper dissabte 28 de setembre, a les 20 h, tindrà lloc al Teatre Auditori de Granollers la gala en què es donaran a conèixer els guanyadors.

Arribar a ser finalistes ja és per a nosaltres un motiu de fonda satisfacció. Hem arribat a aquesta fita gràcies a la participació de molts estudiants de la Facultat que han volgut compartir les seves experiències viatgeres arreu del món per tal que la resta de companys s'animin a viure aquestes «aventures». A tots ells enviem des d'aquí la nostra més sincera gratitud.

Per a més informació sobre el concurs podeu veure:
http://www.granollers.cat/sites/default/files/noticia/2013/09/Dossier_Premis_Blogs_Granollers.pdf


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada