dilluns, 17 de desembre del 2012

Vacant a la Biblioteca Daniel Cosío Villegas de El Colegio de México



S'ha anunciat la convocatòria per ocupar una plaça de personal acadèmic a la Biblioteca Daniel Cosío Villegas de El Colegio de México. Entre altres, les seves tasques consistiran a realitzar tasques de catalogació, atendre els usuaris, col·laborar en el programa de formació d'usuaris, participar en activitats de desenvolupament de col·leccions i integrar-se en equips de treball per a projectes específics, amb personal acadèmic i administratiu.

Els requisits que cal complir són tenir:
- Un títol universitari (grau, llicenciatura o màster) en l'àmbit de la Biblioteconomia.
- Experiència en organització de la informació de diferents formats.
- Experiència en desenvolupament i avaluació de col·leccions.
- Coneixement de fonts d'informació especialitzades, de preferència en ciències socials i humanitats.
- Alt grau de coneixements d'informàtica i de TIC, especialment sobre la seva aplicació en sistemes d'administració de biblioteques i edició de pàgines web.
- Coneixements i habilitats docents que permetin impartir cursos de formació d'usuaris presencials i virtuals.
- Excel·lent habilitat de comunicació interpersonal en forma oral i escrita.
- Habilitat i experiència per coordinar projectes.
- Habilitat per treballar efectiva i creativament amb els professors, estudiants i altres membres del personal de la institució.
- Domini de l'anglès.

Es prefereixen candidats amb experiència a biblioteques acadèmiques, universitàries o especialitzades en ciències socials i humanitats.

Les sol·licituds han de constar d'una carta personal de presentació on s'especifiquin els motius pels quals el sol·licitant desitja treballar a la Biblioteca Daniel Cosío Villegas; el CV complet amb comprovants, i almenys una carta de referència acadèmica i una de laboral. Cal enviar-ho a Blanca Sánchez a través del correu electrònic (bsanchez@colmex.mx) o bé per correu postal a la següent adreça: "Blanca Sánchez, Dirección de la Biblioteca, El Colegio de México; Camino al Ajusco #20, Pedregal de Santa Teresa, México, D.F., 10740".

Si us agradaria resoldre algun dubte sobre la vacant o el procés de selecció, us podeu posar en contacte amb Micaela Chavez Villa, Directora de la Biblioteca per correu electrònic (mch@colmex.mx) o telèfon (+52 55 5449 29 09).

El termini de presentació de sol·licituds acaba el 30 de gener de 2013.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada