dimecres, 28 de novembre del 2012

Oferta de feina a la European Medicines Agency



Hi ha una vacant per formar part del personal de la unitat de Tecnologia de la Informació i de les Comunicacions a la European Medicines Agency. La durada del contracte serà de cinc anys i es podrà renovar. A més, els candidats no seleccionats passaran a formar part d'una llista de reserva i podran ser considerats per a d'altres vacants de naturalesa similar.

La European Medicines Agency és un ens descentralitzat de la Unió Europea situat a Londres. S'encarrega de la protecció i de la promoció de la salut pública mitjançant l'avaluació i la supervisió de medicaments.

La persona seleccionada s'encarregarà de desenvolupar, testar i depurar errors de l'aplicació FileMaker, i gestionarà i donarà suport a l'usuari. Cal tenir un bon nivell d'anglès i sòlids coneixements d'una altra llengua oficial de la Unió Europea. També es tindrà en compte el nombre d'anys d'experiència en el camp i tindran avantatge addicional aquells que comptin amb coneixement d'XML i d'Oracle SQL.

Podeu llegir tota la informació sobre la vacant, els requisits i les condicions en aquest document PDF. Pel que fa a la documentació que cal presentar i al procés de sol·licitud, us heu d'adreçar a aquesta web.

El termini per presentar-s'hi acaba el 7 de desembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada