dimecres, 31 d’octubre del 2012

Recursos per buscar feina a Austràlia i Nova Zelanda


Novament dediquem una entrada a presentar-vos més portals web per buscar feina a l'estranger. A continuació, es recullen els recursos als quals podeu recórrer si us agradaria anar-vos-en a treballar a Austràlia o Nova Zelanda.

Qui no s'ha plantejat fugir a l'altra punta del món algun cop? Doncs si penseu dur-ho a terme i marxar a buscar una oportunitat laboral a Austràlia, el primer que us presentem són dues agències de recursos humans centrades en l'àmbit de la informació: The one umbrella i Zenith. D'altra banda, no us descuideu de fer un cop d'ull al web de l'Australian Library and Information Association. Podeu consultar ofertes de feina de l'associació i també apuntar-vos a les seves llistes de distribució.

Si us decanteu per buscar vacants laborals a Nova Zelanda, en primer lloc us recomanem visitar el web dels seus arxius, on podreu trobar ofertes de feina. També us aconsellem consultar detingudament el directori d'arxius del país (document PDF). Pel que fa a les associacions professionals, podeu visitar el lloc web de la Library & Information Association of New Zealand Aotearoa, que compta amb un apartat d'ofertes de feina.

En properes entrades del blog se seguiran presentant recursos per buscar feina a altres països.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada