dimecres, 1 d’agost de 2012

Pràctiques remunerades al Comitè de les Regions de la Unió EuropeaEl Comitè de les Regions de la Unió Europea ofereix diverses estades de pràctiques remunerades als seus departaments. El proper període de pràctiques serà del 16 de febrer al 15 de juliol de l’any vinent.

Les tasques que hi duran a terme els becaris dependran de la unitat a la qual els adjudicataris siguin assignats. N’hi ha de més orientades a la política i d’altres de caire més administratiu. En tot cas, el període de pràctiques ofereix l’adquisició d’experiència pràctica i coneixements de la feina diària als departaments del Comitè, en un ambient multicultural i multilingüístic, i l’oportunitat de posar en pràctica els coneixements adquirits durant els estudis, en les àrees de competència de cada estudiant.

Els requisits bàsics són:
- Haver completat almenys el primer cicle d’estudis universitaris o haver obtingut un grau o llicenciatura en el moment de tancament del període d’admissió de sol·licituds.
- Tenir un bon nivell d’una de les llengües oficials de la Unió Europea i, a més, un coneixement satisfactori d’una de les llengües de treball de la Unió (francès o anglès).

En trobareu tota la informació sobre la dotació econòmica, el procés de selecció de candidats, la documentació a aportar i la resta de detalls en aquesta web del Comitè de les Regions.

El període de presentació de sol·licituds acaba el 30 de setembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada