dijous, 19 de juliol del 2012

Beques per cursar un màster o un doctorat a Alemanya



La Fundació Heinrich Böll atorga beques a estudiants que cursin un màster o un doctorat a Alemanya. S’admeten estudiants de qualsevol estudi, però principalment d’Humanitats, Ciències Socials, Periodisme, Art, Economia, Dret, Enginyeria, Ciències i Matemàtiques.

Els estudiants de màster o de postgrau han de demanar la beca abans de començar els seus estudis. La dotació és de 750 € mensuals per a estudiants de màster.

Pel que fa als estudiants de doctorat, han de tenir un títol de màster o equivalent i han d’haver estat acceptats com a estudiants de doctorat per alguna institució alemanya. La dotació de la beca és de 1000 € mensuals en aquest cas.

És imprescindible tenir un bon nivell d’alemany, ja que els processos de selecció seran habitualment en aquest idioma. D’altra banda, també és requereixen coneixements d’anglès.

El període de sol·licituds actual tanca l’1 de setembre. El següent període s’obrirà més endavant i acabarà l’1 de març de 2013.

En trobareu la documentació per a la sol·licitud, els formularis i tota la informació a la web de les beques de la Fundació Heinrich Böll.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada