dijous, 14 de juny de 2012

Nou portal per promocionar internacionalment els estudis de les universitats catalanesS’ha posat en marxa un nou portal web per donar a conèixer a l’estranger els estudis que ofereixen les diverses universitats catalanes. Es tracta del web www.studyincatalonia.com, un portal interactiu i personalitzat, que es pot consultar en català, castellà, anglès i francès.

L’estudiant hi trobarà tota la informació necessària sobre l’oferta de formació superior impartida per les dotze universitats catalanes, tant públiques com privades, els tràmits d’accés i matrícula a les universitats i les beques a les quals pot optar.

El web conté un cercador on l’estudiant pot trobar totes les opcions de formació superior que té al seu abast a Catalunya, a partir de les dades referents al seu país d’origen, el seu nivell d’estudis cursats i el que li interessaria estudiar aquí.

A més a més, al web també hi ha un apartat sobre viure a Catalunya, amb informació sobre el país, sobre com arribar-hi i les diverses possibilitats d’allotjament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada