dijous, 31 de maig del 2012

Recursos per buscar allotjament a Itàlia



Avui us presentem diversos portals que serveixen per trobar allotjament a Itàlia. Serà recomanable que en feu servir uns o uns altres en funció del tipus d’allotjament que us interessi.

Easystanza.it serveix principalment per buscar companys de pis, tant si esteu en un pis compartit a Itàlia i voleu llogar-ne una habitació, com si voleu incorporar-vos en un pis amb altres persones. Haureu d’omplir un formulari triant si busqueu pis per a vosaltres sols o amb algú més, el límit de l’import del lloguer mensual i el temps de l’estada. A més a més, podeu seleccionar una sèrie de característiques que voldríeu que compleixi el vostre company/a: el sexe, l’edat, l’ocupació, si fuma, etc.

Italyrents.com us permetrà cercar allotjament a Roma, Venècia, Florència, Siena, Toscana i Ombria. Podeu seleccionar la zona de la ciutat, el nombre de persones que hi anireu, les dates i altres dades addicionals (aire condicionat, ascensor, connexió a Internet...).

Kijiji.it és la versió italiana d’Ebay anuncis. Es tracta, doncs, d’un lloc web d’anuncis classificats que compta, entre d’altres, amb un apartat d’allotjament, on podeu trobar anuncis de lloguer de pisos o d’habitacions i posar-hi el vostre.


Finalment, us presentem couchsurfing.org. Es tracta d’una xarxa social de viatgers, que permet als seus membres concertar interaccions per a la vida real, des de compartir un àpat fins a un allotjament nocturn de manera altruista i gratuïta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada