dimecres, 9 de maig del 2012

Blogs recomanats sobre mobilitat



Avui us recomanem un parell de blogs sobre mobilitat internacional que us poden resultar útils i interessants. Es tracta de dos blogs de la xarxa Universia, formada per un gran nombre d’universitats de parla hispana i portuguesa i centrada en la mobilitat geogràfica internacional en l’educació superior, entre altres aspectes.

El primer blog recomanat és Study Abroad. Es tracta d’un blog en anglès escrit per estudiants que aconsellen sobre els diversos aspectes de la vida universitària (coses que cal saber quan s’estudia al Regne Unit, consells per a les èpoques d’exàmens, hàbits d'estudi, etc.). També hi ha un bon nombre d’entrades sobre les diverses universitats britàniques amb informació sobre cada una des de l’òptica dels mateixos estudiants.

I el segon blog que us aconsellem llegir és el de Mobilitat. En aquest cas, és un blog en castellà (amb algunes entrades en portuguès) sobre estudiar i treballar a l’estranger. També s’hi poden trobar convocatòries de beques per fer estades a l’estranger i de concursos, a banda d’anàlisis sobre diverses destinacions en els seus vessants educatius i/o formatius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada