dimarts, 24 d’abril del 2012

Beques per fer estades a les delegacions de la Generalitat a l’estranger



S’han convocat sis beques per fer estades de formació a les delegacions de la Generalitat a París, Londres, Berlín, Brussel·les i Nova York. El seu objectiu és fomentar la professionalització i la inserció laboral en l’àmbit de les relacions internacionals i de la Unió Europea i promoure el coneixement de la realitat dels països on hi ha delegacions del govern català.

Les estades tindran una durada de 10 mesos i s’hauran de realitzar abans del 31 de desembre de 2013. La dotació de cada beca cobreix les despeses del viatge d’anada i tornada, l’allotjament, la manutenció, el transport i l’assegurança de malaltia i d’accidents.

Els requisits que han de complir els candidats són els següents:
- Ser major d’edat i haver nascut a partir de l’1 de gener de 1982.
- Ser llicenciat de 2n cicle.
- Tenir un postgrau universitari en relacions internacionals o integració europea (inclosos aquells que hagin de presentar la memòria final en el darrer trimestre del 2012).
- Acreditar el nivell C de català o equivalent.
- Tenir un bon coneixement oral i escrit del castellà i la llengua del país on es realitza l’estada. En el cas de Brussel·les, es requereix un alt nivell d’anglès i de francès.
- Tenir la nacionalitat d’un dels estats membres de la UE, de l’Espai Econòmic Europeu o dels països candidats a l’adhesió.
- No haver estat beneficiari anteriorment d’una beca per a estades a les delegacions de la Generalitat a l’exterior.

El termini de presentació de sol·licituds ja és obert i acaba el 18 de maig del 2012.

En trobareu més informació a la web de l’AGAUR.

1 comentari: