dimecres, 18 d’abril de 2012

Aprèn llengües en línia i al teu ritme amb Rosetta StoneRosetta Stone és un programa en línia que permet l’autoaprenentatge de fins a 23 idiomes des del nivell inicial a l’intermedi. El mètode d’aprenentatge es basa en la utilització d’imatges, textos i sons per tal que l’estudiant aprengui l’idioma d’una manera natural, de la mateixa manera que s’aprèn la llengua materna.

Es poden comprar dos tipus de llicència en funció de la durada: semestral i anual. La llicència semestral és del 4 de maig al 30 d’octubre i costa 45€ per a estudiants i personal de la UB. Pel que fa a l’anual, dura del 4 de maig al 30 d’abril de l’any vinent i val 80€. Els que no siguin membres de la UB també poden inscriure-s’hi amb un cost de 70€ i 130€, respectivament. Els antics alumnes amb carnet d’Alumni UB tenen un 10% de descompte.

En trobareu més informació i podeu fer la inscripció a través d’aquest espai del campus virtual. També teniu l’opció de demanar-ne una llicència temporal de prova, per decidir si us interessa.

El període de matriculació ja és obert i es tancarà el proper 25 d’abril.

1 comentari: