dimecres, 22 de febrer del 2012

Borsa d'intercanvi lingüístic i grups de conversa d'anglès


Tant si teniu pensat marxar a l'estranger com si no és així, aprendre i practicar llengües és enriquidor i a més pot resultar molt beneficiós a nivell professional.

Els Serveis Lingüístics ofereixen als estudiants de la UB la possibilitat de practicar llengües de manera informal i complementària als cursos presencials o virtuals.

Compteu amb la possibilitat d'apuntar-vos a la borsa d’intercanvi lingüístic. L'intercanvi lingüístic consisteix a dur a terme un intercanvi de conversa entre iguals de català per altres llengües. En trobareu la informació i les inscripcions en aquest enllaç.

D'altra banda, també us podeu apuntar als grups de conversa d’anglès. Es tracta d'una activitat guiada, organitzada pels centres d’autoaprenentatge de llengües de la UB. En trobareu tota la informació i us hi podreu inscriure en aquest espai del campus virtual.

Aquest dijous 23 de febrer, a les 22h, s'obriran les inscripcions per als grups de conversa. Les places són limitades i s'adjudicaran per ordre d'arribada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada