dijous, 1 de setembre del 2011

Pràctiques d'estiu 2011: Instituto Cervantes [Chicago]

Hola a tothom!

Sóc María José Sola i aquest mes d'agost he anat a Chicago, concretament a l'Instituto Cervantes d'aquesta ciutat, com a part de les pràctiques d'estiu que posa en marxa la Facultat de Biblioteconomia i Documentació per als seus alumnes, en el meu cas sóc alumna de la Llicenciatura en Documentació que estic a punt de finalitzar.

La Biblioteca està situada en una ubicació estratègica, al costat de de la part més cèntrica i comercial de la ciutat. Disposa d'una planta on faciliten tot tipus de documents per a adults i infants (llibres, dvds, aprenentatge del castellà, etc.).

Menció especial per tot el personal de la biblioteca: Salvador (el director), la María, l'Eva; i tot el personal d'administració i professorat que vaig conèixer allà. 

Cal dir que aquesta és la segona vegada que he participat en pràctiques a l'estranger gràcies a la Facultat, la primera va ser a l'Instituto Cervantes de Bremen (Alemanya) al 2001 quan acabava la Diplomatura en Biblioteconomia i Documentació.

He de recomanar-vos enèrgicament que participeu en aquest tipos d'activitats, ja que us permetran conèixer altres realitats en la nostra professió i altres països. És realment una oportunitat única i enriquidora. No us la perdeu!

Per si algú vol conèixer la biblioteca, aquí us deixo una presentació amb fotos de com és i algunes de les tasques que vaig desenvolupar:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada