dijous, 8 de setembre del 2011

Convocatòria de pràctiques a Florència adreçada a titulats de la Facultat



Com ja és habitual des de fa anys, l’Istituto Universitario Europeo, centre de recerca de la Unió Europea especialitzat en ciències socials, situat a San Domenico di Fiesole (Florència), ofereix una beca per fer-hi una estada en pràctiques, adreçada a titulats de la Facultat.

La beca té una durada de tres mesos, renovables per nou més, i s’iniciarà el gener de 2012. Compta amb una dotació mensual de 1.180€, a més de l’import del bitllet d’avió d’anada i tornada.

Els candidats han de ser titulats per la Facultat entre el gener de 2007 i el setembre de 2011. Han de tenir un bon tracte amb el públic i voluntat de treball en un ambient internacional, a més de comptar amb uns coneixements d’anglès mitjans-alts. Els mèrits que es valoraran seran un bon expedient acadèmic, experiència laboral en biblioteques universitàries o de recerca, coneixements d’altres llengües i coneixements superiors en ciències socials.

La documentació, que s’ha de presentar a la Secretaria de la Facultat, consisteix en l’imprès de sol·licitud, una carta de motivació, el CV (model Europass) i l’expedient acadèmic. La carta i el currículum s’han de presentar en català i en anglès, en format paper i digital (amb un CD o per correu electrònic a Ángel Borrego, a qui també us podeu adreçar per resoldre qualsevol dubte referent a la convocatòria).

Teniu temps per a presentar les vostres sol·licituds fins el dia 14 d’octubre.

Si voleu saber-ne més sobre les pràctiques, podeu llegir-ne la informació sobre les convocatòries passades i narracions en primera persona dels becaris anteriors que expliquen la seva experiència a Mòbils BiD.

A la web de la Facultat hi trobareu totes les dades sobre la convocatòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada