divendres, 23 de setembre de 2011

Campanya Mou-te 2011, tota la informació per anar-te’n a l’estranger


Properament s’iniciarà la campanya Mou-te 2011, sobre mobilitat i cooperació internacional. Consistirà en una exposició itinerant que explica les opcions per estudiar, treballar, fer pràctiques, voluntariat i cooperació a l’estranger. Tracta sobre els programes Erasmus, Leonardo da Vinci o Eurodissea, a més de facilitar informació sobre com estudiar idiomes a Europa, sobre la borsa de treball de la Xarxa Eures i les diverses opcions de cooperació internacional (camps de treball, estades solidàries, acompanyament internacional, turisme responasble...), etc.

Serà una exposició itinerant pels diversos Punts d’Informació Juvenils (PIJ). Aquest n’és el calendari:
6-10 d’octubre al Centre d’Informació i Assessorament per a Joves (CIAJ)
11-14 d’octubre al PIJ Calàbria
17-21 d’octubre a El Punt-PIJ Sants-Montjuïc
24-28 d’octubre al PIJ Les Corts
31 d’octubre-4 de novembre al PIJ Sarrià-Sant Gervasi
7-11 de novembre al PIJ Sant Martí
14-18 de novembre al Punt 7 – PIJ Horta-Guinardó
21-25 de novembre al PIJ Garcilaso-Sant Andreu
28 de novembre-2 de desembre al PIJ Gràcia

L’acte inaugural serà el 6 d’octubre a les 19h al CIAJ (C/ Sant Oleguer 6-8) i constarà d’una taula rodona titulada “Obrint horitzons: viure a l’estranger”, d’una mostra de projectes i entitats de mobilitat i cooperació internacional i d’un tast de productes d’arreu del món.

La campanya és organitzada per la Xarxa de Punts d’Informació Juvenils, el Consell de la Joventut de Barcelona i el Centre de Recursos per les Associacions Juvenils de Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada