divendres, 8 de juliol del 2011

ProQuest col·labora amb les pràctiques d'estiu a l'estranger

ProQuest ha renovat el seu acord de col·laboració amb la Universitat de Barcelona per donar suport econòmic a les estades en pràctiques a l'estranger d'alumnes de la nostra Facultat de Biblioteconomia i Documentació.

ProQuest connecta les persones amb la informació contrastada i fiable. Clau en el desenvolupament de la recerca rigorosa, la companyia s'ha forjat una reputació durant 70 anys com a porta del coneixement de tot el món, des de les tesis i arxius governamentals i culturals fins a les notícies, en totes les seves formes. El seu paper és essencial per a les biblioteques i altres organitzacions, les missions de les quals depenen de la provisió d'informació completa i fiable.

Els fons d'informació de ProQuest són accessibles a través de la nova plataforma de ProQuest ®, que va més enllà de la navegació per donar als investigadors el poder d'utlitzar, crear i compartir contingut, incrementant la productivitat de la investigació.

Aquesta organització, plena d'energia i en ràpid creixement, inclou Summon™, servei de cerca al web, el nou servei ProQuest Dialog™, i les unitats de negoci ebrary®, Serials Solutions®, RefWorks-COST i Bowker ®. Podeu accedir-hi a través de l'adreça http://www.proquest.com/.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada