dimecres, 29 de juny del 2011

Readsoft España col·labora amb les pràctiques d'estiu




L’empresa ReadSoft España ha renovat el conveni de col·laboració amb la Universitat de Barcelona per donar suport econòmic a les estades en pràctiques a l’estranger d’alumnes de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació.

ReadSoft és una empresa fundada el 1991 a Suècia, que desenvolupa solucions de programari per ajudar les empreses a automatitzar els seus processos documentals. Aquests processos poden ser, per exemple, la introducció de dades a l’ordinador (dades contingudes en documents electrònics o en paper), la confrontació de les dades dels documents rebuts contra la informació continguda en programes de comptabilitat, d’estadístiques, ERP, bases de dades..., la classificació de documents, els processos d’aprovació, etc.

ReadSoft ha desenvolupat una àmplia gamma d’aplicacions informàtiques per a aquests processos, com Documents, per a la classificació i indexació de documents, o Invoices, per a la captura i transferència automàtica de la informació de les factures a qualsevol sistema ERP comptable. ReadSoft disposa d’oficines a 16 països, on treballen 450 empleats, i des d’on ofereixen els seus serveis a més de 6.000 clients de tot el món. A Espanya ReadSoft disposa d’oficines a Madrid i a Barcelona.

ReadSoft España ha col·laborat amb les pràctiques d’estiu a l’estranger en anys anteriors, i estem ben segurs que ho continuarà fent durant els propers anys. Trobareu més informació a la seva pàgina web: http://www.readsoft.es/.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada