divendres, 10 de juny del 2011

EBSCO col·labora amb les pràctiques d'estiu a l'estranger de la facultat


EBSCO Information Services ha signat un conveni de col·laboració amb la Universitat de Barcelona per donar suport econòmic a les estades en pràctiques a l'estranger d'alumnes de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació.

EBSCO Information Services és una part d'EBSCO Industries, Inc, una corporació global fundada el 1944, amb divisions i filials a 23 països de tot el món. EBSCO Information Services és el proveïdor líder de serveis de revistes electròniques, llibres electrònics i subscripcions de paquets de revistes electròniques i impreses, bases de dades bibliogràfiques i a text complet, eines electròniques de gestió de recursos, i serveis relacionats per a tot tipus de biblioteques i centres de recerca.

EBSCO serveix a clients de més de 200 països i com a model de negoci cerca l'excel·lència en l'atenció professional, amb especialistes que parlen l'idioma local i comprenen els desafiaments particulars que enfronten els bibliotecaris en les seves àrees. L'oficina regional d'EBSCO a Espanya i Portugal es troba a Madrid, i és una de les 10 oficines europees. EBSCO Information Services ha col·laborat amb les pràctiques d'estiu a l'estranger en anys anteriors, i estem segurs que ho continuarà fent en el futur.

Més informació a la seva pàgina web: http://www.ebsco.com/
I a través de Twitter: http://www.ebsco.com/twitter.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada