dimecres, 4 de maig del 2011

OCÉ-España, S.A. col·labora amb les pràctiques d’estiu a l’estranger



Océ-España, S.A. ha signat un conveni de col·laboració amb la Universitat de Barcelona per donar suport econòmic a les estades en pràctiques a l’estranger dels alumnes de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació.

Océ-España, S.A. és una de les 30 filials nacionals que el grup multinacional Océ té a tot el món. Aquest grup és un líder mundial en gestió documental i impressió en els entorns professionals. L’àmplia gamma de productes i serveis Océ inclou sistemes d’impressió i còpia per a l’oficina; impressores d’alta producció i sistemes d’impressió en gran format, tant per al segment de documentació tècnica com per al de cartells.

Océ es, a més, una de les empreses més grans a escala mundial en externalització de processos documentals, i és present en un gran nombre de serveis de reprografia, biblioteques i arxius. La companyia, fundada el 1877, té les seves oficines centrals a Venlo (Països Baixos), és present a més de 100 països i ocupa unes 20.000 persones a tot el món. La seu de la filial Océ-España, S.A. és situada al Prat de Llobregat. A més, des del 2010 Océ forma part del Grup Canon.

Océ-España, S.A. col·labora aquest any amb les pràctiques d’estiu de la Facultat i estem ben segurs que ho continuarà fent durant els propers anys. La seva web és: http://www.oce.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada