dimecres, 18 de maig de 2011

ebla Gestió Documental col·labora amb les pràctiques d'estiuebla Gestió Documental S.L. ha renovat el conveni de col·laboració amb la Universitat de Barcelona per donar suport econòmic a les estades en pràctiques a l’estranger d’alumnes de la nostra Facultat.

Fundada el 2005 per Maria Rosa Lloveras, ebla Gestió Documental S.L. és una empresa catalana que proveeix serveis de qualitat documental a les organitzacions amb l’objectiu d’assegurar l’excel·lència en la creació i control de la documentació, i el compliment dels requeriments legals i normatius, dels processos de negoci, tecnològics i de gestió documental. L’empresa ofereix els seus serveis a tots els sectors d’activitat de petites, mitjanes o grans empreses, d’àmbit públic o privat.

ebla Gestió Documental S.L. ha col·laborat amb les pràctiques d’estiu a l’estranger en anys anteriors, i estem ben segurs que ho continuarà fent durant els propers anys. Trobareu més informació a la seva pàgina web: http://www.eblagestiodocumental.cat, i a través de Twitter http://twitter.com/#!/eblagestdoc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada