dilluns, 9 de maig del 2011

Baratz col·labora amb les pràctiques d'estiu a l'estranger



Baratz ha signat un conveni de col·laboració amb la Universitat de Barcelona per donar suport econòmic a les estades en pràctiques a l'estranger d'alumnes de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació.

Baratz és una empresa que produeix solucions per gestionar i rendibilitzar fluxos d'informació i documentació, com també fons documentals preexistents en arxius, biblioteques i ECM. Ha desenvolupat aplicacions per a la gestió integral de biblioteques, com Absys, i d'arxius, com Albalá, que ha implantat en multitud d'institucions i empreses. A més ofereix nombrosos serveis complementaris, com serveis de gestió documental, catalogació retrospectiva, consultoria, suport tècnic, SaaS, formació, etc.

En el moment actual més de 300 clients confien en Baratz, entre els quals es troben administracions públiques, mitjans de comunicació, empreses, universitats... Baratz va ser fundada fa 25 anys, i en l'actualitat té bases operatives a Espanya, Mèxic i Panamà, i distribuïdors oficials al Perú, Xile, França, República Dominicana i Colòmbia.

Baratz col·labora aquest any amb les pràctiques d'estiu de la Facultat i estem ben segurs que ho continuarà fent durant els propers anys.
La seva web és: http://www.baratz.es/
També són a Twitter http://twitter.com/grupobaratz

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada