dimecres, 13 d’abril del 2011

doc6 col·labora amb les pràctiques d'estiu a l'estranger


doc6 ha renovat el conveni de col·laboració amb la Universitat de Barcelona, per donar suport econòmic a les estades en pràctiques a l’estranger d’alumnes de la Facultat de Biblioteconomia i Documentació.

Creada el 1988, doc6 és una empresa líder en gestió de la informació i la documentació, i, des del 2000, impulsa amb èxit projectes de gestió del coneixement. La seva missió és «aportar solucions per millorar l’eficiència d’empreses i organitzacions a través d’una eficaç gestió de la informació i del coneixement». En el moment actual, doc6 disposa d’oficines a Barcelona i a Madrid i de més de 100 empleats, dels quals el 85% són titulats en documentació o informàtica. Ofereix els seus productes i serveis a més de 900 clients, entre els quals es troben universitats, enginyeries, laboratoris, hospitals, empreses financeres, administracions públiques, etc.

doc6 ha col·laborat amb les pràctiques d’estiu a l’estranger des de l’inici d’aquest programa, i estem ben segurs que ho continuarà fent durant els propers anys. El 2008, vam publicar una entrevista al bloc MòbilsBiD amb l’Adela d’Alòs-Moner, sòcia fundadora de l’empresa.

Trobareu doc6 a la seva web: http://www.doc6.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada