dilluns, 28 de febrer del 2011

Guanya un viatge en un concurs de vídeos per a estudiants Erasmus


S’ha convocat un concurs de curtmetratges fets amb el mòbil dirigit a estudiants Erasmus. Amb el títol “Construint Europa: aquí i allà, com ens veus?”, els vídeos hauran de plasmar la visió dels estudiants sobre els diferents aspectes de la vida en el país de destinació com les relacions socials, la vida acadèmica, els companys, la ciutat, la vida quotidiana, etc.

Hi poden enviar les seves creacions els estudiants que participin en el programa Erasmus durant el curs actual. Hi ha dues modalitats: la dels estudiants destinats a una universitat espanyola i la dels estudiants originaris d’una universitat espanyola.

Els vídeos caldrà que siguin realitzats amb telèfon mòbil, hauran de ser una obra original i inèdita, i els diàlegs o narració de veu hauran de ser subtitulats al castellà, amb independència de la llengua del curt, per tal de facilitar-hi l’accessibilitat.

Es concediran tres premis consistents en un viatge cada un per valor de 1.500€, 1.250€ i 1.000€ respectivament. La decisió del jurat, format per cinc membres i presidit per la Directora de l’Organisme Autònom de Programes Educatius Europeus (OAPEE), institució convocant, es farà pública al maig.

Teniu temps per enviar-hi les vostres creacions fins el 31 de març. Per a més informació, podeu llegir-ne la convocatòria aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada