divendres, 25 de febrer del 2011

Beca per treballar i estudiar al Reed College (Estats Units)


El Reed College d’Oregon (Estats Units) ofereix una plaça com a ajudant a la Casa Hispana per ensenyar i fomentar la llengua castellana. Les seves tasques consistiran bàsicament a promoure l’espanyol al campus, presentar seminaris sobre activitats educatives, econòmiques i culturals en clau hispana, treballar amb el departament de llengua espanyola i literatura i altres feines relacionades amb l’idioma.

L’oferta va adreçada preferentment als estudiants o llicenciats de Filologia però s’hi pot presentar qualsevol alumne o exalumne de la UB. La beca consisteix en un sou de 700$ mensuals pagats mensualment (durant 10 mesos), 6.000$ per allotjament a la Casa Hispana i la dotació suficient per fer dos cursos (un per semestre) a la universitat, a més d’altres avantatges.

Hi ha temps per presentar-hi sol·licituds fins el 21 de març. La documentació que cal aportar és el Currículum Vitae, una carta de presentació en anglès indicant l’interès pel lloc i 2 o 3 cartes de recomanació en castellà o anglès.

Per a més informació, podeu llegir-ne la convocatòria aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada