dimarts, 21 de desembre del 2010

Programa Erasmus i altres: mou-te!

Ja és activa l'aplicació per sol·licitar una plaça en els programes de mobilitat universitària internacional de cara al proper curs 2011-2012. El termini acaba el 24 de gener i les destinacions són per tot Europa, Amèrica i Àsia. Viure una temporada a l'estranger és una experiència molt positiva tant del punt de vista personal com acadèmic i professional. Aprofita les oportunitats!

Amb el Programa Erasmus els estudiants de la Facultat poden escollir entre 15 universitats europees, situades a Alemanya, Bèlgica, França, Grècia, Itàlia, Noruega, Països Baixos, Portugal i el Regne Unit.

La resta de programes (Convenis Generals, Grup de Coïmbra i CINDA) permeten buscar una destinació arreu del món, si bé amb no tan bones condicions econòmiques. Els estudiants de la Facultat trobaran universitats que ofereixen els nostres estudis situades a Brasil, Canadà, Colòmbia, Finlàndia, França, Itàlia, Japó, Mèxic, Perú, Polònia i Portugal.

Ja es pot accedir al formulari de sol·licitud des de la següent pàgina: http://www.ub.edu/uri/estudiantsUB/erasmus.htm.

3 comentaris:

  1. Jo he fet un Erasmus i és una experiència única, s'ha d'aprofitar!

    ResponElimina
  2. I la convocatòria de les pràctiques d'estiu, ja sé sap quan surten?

    ResponElimina
  3. El programa de pràctiques d'estiu a l'estranger el porta des d'ara en Miquel Centelles: a ell li podeu preguntar pels detalls.

    Segons m'ha comentat, es preveu que la convocatòria es farà pública cap a final de febrer.

    ResponElimina