dilluns, 11 d’octubre de 2010

Programa Deloitte 2010

Novament ens retrobem, i aquest cop ho fem per deixar-vos constància de les interessantíssimes beques que conjuntament ofereixen tant la Fundación SEPI com la puntera empresa de l'auditoria i la consultoria, Deloitte.

L’oportunitat de la qual us volem parlar avui és en efecte la possibilitat de guanyar una estupenda beca per poder portar a terme pràctiques a l’estranger en alguna de les diverses seus que Deloitte posseeix tot al llarg del continent. Entre les moltes de les branques del coneixement a les quals es fa referència dins el seguit de perfils professionals que l'empresa busca, es troba evidentment la que respecta a la documentació, de manera que si hi esteu mínimament interessats creiem que paga la pena fer una ullada a les condicions de la convocatòria.

És essencial que sapigueu que el termini d’inscripció romandrà obert fins el proper 31 de desembre de 2010, així que ja podeu anar preparant tot allò que calgui per poder optar a una de les beques disponibles.

En el següent enllaç podreu conèixer de primera mà totes les condicions i requisits referents al programa (bases de convocatòria disponibles en formats Word i PDF), així com tota la documentació necessària per tramitar la vostra petició: Beques Fundación SEPI – DELOITTE 2010

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada