dijous, 7 d’octubre del 2010

Beques Argo Global

Argo Global és un programa de mobilitat promogut pel Ministeri d’Educació. És per això que el seu principal objectiu no és cap altre que el d’oferir el seu suport als titulats de totes les universitats espanyoles, garantint així la possibilitat que aquests ampliïn la seva formació treballant a diverses empreses arreu del món.

En principi, està previst que el programa es porti a terme fins l’any 2012 –fou endegat el 2009- i tot al llarg de la seva existència es contempla que oferirà fins un nombre de 1.100 beques a través d’un seguit de convocatòries de caràcter obert i permanent. Com ja apuntàvem, el període d’inscripció va obrir-se el desembre de 2009, ara bé, cal que tingueu en compte que encara hi sou a temps de dir la vostra, donat que el termini d'inscripció romandrà obert encara fins el 31 de març (en el cas dels destins a qualsevol punt d’Europa) i el 30 de novembre (en el cas dels destins vinculats als Estats Units, Canadà o Àsia).

Tot seguit us facilitem l’enllaç al web oficial del programa, tot animant-vos que hi prengueu part per mirar d’ampliar no tan sols el currículum, sinó també la vostra experiència personal: Becas Argo GLOBAL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada