divendres, 17 de setembre del 2010

Beques Fullbright 2011

Avui ens plau anunciar-vos la nova convocatòria de beques Fullbright -amb caràcter de màster- que enguany s’elevaran fins a un nombre de deu, permetent així que aquells alumnes que puguin assolir-les es traslladin durant una estada de dotze mesos als Estats Units, i així portar a terme la seva realització, dins l’àmbit de les Ciències Socials-Humanitats.

Aquesta realitat és possible gràcies a la col·laboració entre la Secretaria General de Universidades y el Programa Fullbright, i és per això que des de l’estiu (o tardor, en funció de la programació de la universitat de destí) del proper 2011, els afortunats -que hauran de ser llicenciats espanyols en titulacions de Ciències Socials o Humanitats- podran gaudir d’una estada de 12 mesos (possiblement, prorrogables fins 12 més) tot ampliant la seva experiència i currículum.

Cal que sapigueu que aquestes beques estan dotades d’una percepció econòmica màxima de 1.500 € mensuals, alhora que d’una suma màxima de 7.000 € per tal de fer efectiva la matrícula i les taxes acadèmiques. Pel que fa al costs del trasllat, la beca farà també efectiva una dotació màxima de 1.250 €, tot mirant d’ajudar a sufragar les possibles despeses derivades del viatge d'anada i tornada, així com de l’assegurança mèdica en cas d’accidents.

Per finalitzar, voldríem recordar-vos que el termini de presentació de sol·licituds romandrà obert entre els dies 1 i 20 setembre de 2010.

Tot seguit us deixem constància dels enllaços al formularis d’inscripció i a les condicions i requisits de la beca: http://www.educacion.es/horizontales/servicios/becas-ayudas-subvenciones/movilidad/de-estudiantes/master/master-universitarias-eeuu.html - http://www.fulbright.es/book/view/406

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada