dilluns, 27 de setembre del 2010

Ampliant horitzons amb Scholarshipportal

Bon dia de nou! Avui trobem que és una immillorable oportunitat per comentar breument un interessantíssim recurs que de ben segur pot resultar d’una enorme utilitat a tots aquells de vosaltres que tingueu la intenció de portar a terme properament algun tipus de beca a l’estranger.

Com molts de vosaltres coneixeu, sovint finançar aquest tipus de decisions no és una tasca fàcil, i és per això que avui volem atansar-vos a Scholarshipportal, ja que a través d’aquest recurs podreu comptar amb el millor servei d’assessorament al respecte, alhora que rebreu la millor informació per tal de fer front a les despeses que, evidentment, comporta aquesta mena d’experiències. Scholarshipportal és una iniciativa endegada per StudyPortals B.V. i la ACA (Academic Cooperation Association) i és possible gràcies a les subvencions provinents dels fons de la Comissió Europea.

Els objectius primordials de Scholarshipportal són crear un portal de referència a Internet -dins l’entorn europeu- pel que respecta a beques de caràcter internacional, unificar, estructurar i fer comprensible tota la informació disponible al respecte fent-la visible a tots els estudiants del món per tal d’ampliar la seva formació a qualsevol universitat europea, i evidentment fer de tot plegat una oportunitat idònia perquè cap estudiant amb ambicions professionals deixi de creure en les seves possibilitats i doni un pas endavant de cara a obrir-se pas en el seu àmbit de treball.

Si hi esteu interessats no deixeu de visitar el seu web: http://www.scholarshipportal.eu
.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada