divendres, 27 d’agost del 2010

Mobilitat internacional via Internships

Avui trobem que és una bona ocasió per tornar a acostar-vos un interessant recurs en línia a través del qual obtindreu una alternativa addicional a l’hora de cercar un lloc on portar a terme aquelles pràctiques que més s’adeqüin al vostre futur perfil professional.

Tal és el cas d'Internships, una empresa abocada a l'estretament de vincles entre les diverses comunitats integrades per estudiants, centres d’ensenyança superior i empreses. I és que com bé indica el seu nom, Internships és qui s’encarrega de fer de pont, creant nexes de col·laboració, perquè un determinat estudiant pertanyent a una de les seves universitats col·laboradores acabi realitzant les pràctiques més favorables vinculades a la seva disciplina tot accedint a les places ofertes per les companyies en tractes amb Internships.

Independentment del perfil de l’usuari (estudiant, tutor o empresa) Internships permet la possibilitat de consultar tot tipus d’aplicacions com per exemple: el destí de formació per als estudiants (curs o beques), el seguiment dels alumnes per part dels seus tutors o bé la cerca de professionals amb disponibilitat, a càrrec de les empreses que hi col·laboren.

El web, íntegrament disponible en llengua anglesa, presenta una interfície del més intuïtiu i tan sols accedint a la seva pàgina principal, veure de manera automàtica on es troba l’accés que es correspongui al vostre perfil. Tot seguit, us en facilitem l’enllaç de consulta: http://www.internships.com.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada