divendres, 2 de juliol del 2010

Porta 22; xerrada el 7 de juliol

Bon dia. Avui voldríem fer-vos cinc cèntims entorn a la xerrada que tindrà lloc el proper dimecres 7 de juliol al Porta 22; L’espai de noves ocupacions ubicat al Poblenou (c/Llacuna 162-164) que s’encarrega d’assessorar a joves estudiants vers temàtiques tan diverses com el fet de trobar un treball, portar a terme la realització de programes formatius i educatius o bé cercar informació al voltant dels recursos que tenen al seu abast.

La xerrada de la qual us estem informat: «Recursos per a treballar i fer pràctiques a Europa», tindrà com a objectiu principal la planificació estratègica vers la cerca de feina i la seva durada tindrà una extensió aproximada de tres hores. Recordeu no oblidar-vos del document nacional d’identitat perquè us farà falta a l’hora d’acreditar-vos.

També és molt important que recordeu el tema de la puntualitat, ja que un cop hagin transcorregut 20 minuts del començament de l’activitat ningú més hi podrà accedir.

El nombre de places serà limitat -en queden 21- així que si hi esteu interessats ja podeu anar fent la vostra sol·licitud.

Aquí teniu l’adreça i l’enllaç directe al qual podreu trobar més informació:

Porta 22 - Porta 22 Carrer Llacuna, 162 - 164 Barcelona 08018, Telèfon: 93 401 98 99
PORTA 22 - Xerrada 7 de juliol

2 comentaris:

  1. Felicidades por el Premio Espacio Europa. Un saludo desde Andalucía: emilio

    ResponElimina
  2. Muchas gracias, Emilio. Ha sido una muy grata sorpresa. Tú recibiste el año pasado la misma distinción, de manera que ya sabes lo que se siente. Felicidades por tu blog también!
    http://lacomunidad.elpais.com/efurom1/posts

    ResponElimina