dijous, 1 de juliol del 2010

Berenar de comiat dels estudiants que marxen a l'estranger

Com és tradicional, dilluns passat va tenir lloc un berenar on estaven convidats els estudiants que passaran un o dos mesos a l’estranger, dins del Programa de Pràctiques d’Estiu a l’Estranger, que la Facultat organitza cada any.


En aquesta ocasió es reuniren una dotzena d’estudiants, que passaren una bona estona compartint les il·lusions i les expectatives dels resultats que esperen obtenir d’aquesta futura experiència.

El total d’estudiants que enguany marxaran a l’estranger és de 31; però alguns d’ells no pogueren assistir al berenar perquè precisament ja estaven viatjant cap a les seves destinacions o per altres problemes pràctics. En un altre missatge podeu veure la llista completa dels afortunats.

Alguns dels que marxen enguany són “repetidors”: Núria Cangròs, Blanca Garcés, Grelda Ortiz, Eli Ramírez i Enric Zapatero. Segur que molts altres haguessin volgut repetir, però no ho han pogut fer perquè ja han acabat els seus estudis (la qual cosa és una molt bona raó per no fer-ho!).

Aprofitem aquesta entrada per deixar constància d’un ajut que any rere any ens ofereixen els Serveis Lingüístics de la Universitat de Barcelona. A cadascun dels estudiants que és escollit per marxar a l’estranger se li fa entrega d’una Guia de conversa de la llengua del país de destinació.

Les guies de conversa consisteixen en uns petits diccionaris bilingües pensats per a les necessitats bàsiques dels estudiants estrangers que ens visiten. Es poden obtenir en paper, i també en línia: http://www.ub.edu/sl/ca/fl/guiesconversa.htm.

Esperem que aviat començarem a rebre missatges d'aquesta nova formada de viatgers en aquest bloc. Mentrestant, desitgem a tots ells molt bon viatge i bona sort en les seves destinacions.

4 comentaris:

  1. Una de les repetidoresdijous, 01 de juliol, 2010

    :-)

    "Segur que molts altres haguessin volgut repetir, però no ho han pogut fer perquè ja han acabat els seus estudis"

    Jo crec que mai acabaré els estudis, així puc repetir experiències internacionals tota la vida, jajajaja

    (en principi és broma)

    ResponElimina
  2. Doncs ara no és broma:

    Una antiga diplomada em va dir que s'havia matriculat a la llicenciatura per aprofitar les oportunitats de marxar a l'estranger que ofereix la Facultat.

    La internacionalització, eina de màrqueting?

    :-)

    ResponElimina
  3. Sí sí sí, sens dubte, la internacionalització és clarament una eina de màrqueting personal i professional... Quan als coneguts i amics els dic totes les ofertes que s'ofereixen a l'estiu i els explico les experiències ho troben increïble!! I diuen: "Tan de bo la meva Facultat fes un programes així"

    Molt bon viatge a tots/es i esperem amb ànsies de llegir les vostres aventures :-)

    Aina

    ResponElimina
  4. Bon viatge companys!!! A disfrutar de l'aventura i a treure'n el maxim partit!

    Eva Xaver

    ResponElimina