divendres, 18 de juny del 2010

Convocatòria per a la Biblioteca del Centre d'Estudis Catalans a Paris

Avui us acostem una nova oferta de feina per treballar al Centre d'Estudis Catalans a París -entitat que depèn de la Université Paris-Sorbonne- i de manera particular a la seva biblioteca, on els escollits per a la plaça desenvoluparan les tasques pròpies de gestió de la unitat, així com d'altres més vinculades a les activitats culturals (exposicions, conferències...) que desenvolupi el centre.

Respecte a la duració de l'estada, cal que conegueu que aquesta estarà subjecta al període inclòs entre els dies 1 de setembre de 2010 i 30 de juny de 2011, tot i que podria arribar a existir la possibilitat de signar una renovació.

La dotació econòmica mensual pujarà a una suma aproximada de 1.500 €, mentre que el tema de l'allotjament és una qüestió que haureu gestionar pel vostre compte. D'altra banda, cal també esmentar com el centre oferirà ajuts respecte als àpats (als menjadors universitaris a partir de 2,75 €) així com pel que fa al desplaçament en transport públic (50 % de la carte orange).

A tots aquells de vosaltres que hi estigueu interessats, tan sols ens resta dir-vos que per tal d’obtenir la plaça haureu de fer constar la vostra titulació de diplomat i/o llicenciat per la Facultat de Biblioteconomia. Entre els mèrits que la institució tindrà en compte cal destacar els següents:

-Coneixement de la llengua francesa
-Motivació personal
-Capacitat d’iniciativa
-Experiència professional en el sector

De cara a fer valer la vostra proposta, feu arribar una carta de sol·licitud i el vostre currículum vitae a la Sra. Mònica Güell: monique.guell@paris-sorbonne.fr

Per a més detalls, consulteu el web institucional del centre (Biblioteca del Centre d'Estudis Catalans a Paris) o bé atanseu-vos al taulell d’anuncis de la nostra Secretaria.

2 comentaris:

  1. El currículum i la carta en quina llengua s'han d'enviar (Català, francès, anglès)?

    ResponElimina
  2. Hola Núria,

    Tota la documentació s'ha de fer arribar en català.

    Fins ara,

    ResponElimina