dimecres, 12 de maig del 2010

Màster de Comunicació Internacional


Les universitats Leeds Metropolitan University (Leeds, Regne Unit), University of Languages & Communication (Milà, Itàlia) Vilnius University (Vilnius, Lituània), Budapest Business School (Budapest, Hongria), New Bulgarian University (Sofia, Bulgària) i Hanze University Groningen (Groningen, Holanda) ofereixen -conjuntament- la possibilitat de realitzar a les seves diverses instal·lacions, un Màster de Comunicació Internacional especialitzat en l'àmbit de les relacions públiques a nivell internacional. Com no resulta estrany, el consorci atorga preferència a aquells estudiants originaris del país on es porti a terme la beca (ex.: un hongarès a Budapest) o bé a aquells que marxant fora, pertanyin a un dels països integradors del consorci (ex.: un lituà a Milà), ara bé, no deixarem d'insistir que l'oportunitat paga la pena i és per això que us animem efusivament que hi digueu la vostra!

Conclourem apuntant que els ajuts econòmics varien ostensiblement en funció del destí que escolliu. Tot seguit, us en fem cinc cèntims al respecte perquè, finalment, decidiu quina de les sis opcions és la que més s'ajusta a les vostres necessitats.

* Budapest Business School: fins 6.500 euros
* Hanze University (Groningen): fins 2.000 euros
* IULM (Milà): fins 2.300 euros
* New Bulgarian University (Sofia): fins 6.500 euros
* Vilnius University: fins 6.500 euros
* Leeds Metropolitan University: (no facilitada)

El cost del màster està estipulat en 9.800 euros, quantitat que quedaria escapçada (segons el destí final) en cas d'obtenir una de les beques (ex: Concessió de beca per anar a Budapest = 3.300 euros).

El termini d'acceptació romandrà obert fins el 15 de maig de 2010, així que si hi esteu interessats no deixeu passar l'oportunitat!

Per a una consulta més detallada, premeu el següent enllaç: http://www.masterinternationalcommunication.eu/.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada