divendres, 7 de maig del 2010

El govern Japonès torna a oferir beques Monbukagakusho per 2011

Un cop més, el MEXT (Ministeri japonès d'Educació, Cultura, Esports, Ciència i Tecnologia) torna a posar a disposició dels estudiants estrangers la possibilitat d'obtenir una beca Monbukagakusho al Japó, per a desenvolupar-hi estudis especialitzats, com podrien ser els vinculats a la cultura, l'educació general o l'assistència social. Els requisits sol·licitats per optar a aquestes beques el proper 2011 són múltiples. A continuació us farem esment dels més importants:

- Cal tenir la nacionalitat d'un país amb relacions diplomàtiques amb el Japó, com és el cas d'Espanya.
- Haver nascut entre els dies 2 d'abril de 1989 i 1 d'abril de 1994.
- Haver completat 12 cursos acadèmics o haver finalitzat el batxillerat abans del mes de març de 2011.
- Tenir la ferma voluntat d'aprendre la llengua japonesa i realitzar-ne l'aprenentatge durant l'estada.

Així mateix, us recordem que el govern japonès és molt estricte pel que respecta a temes vinculats a aspectes sanitaris. En aquest sentit, els termes d'acceptació també esmenten directament al fet que el candidat ha de gaudir d'una bona salut física i mental per tal de portar a terme les seves activitats (vegeu detalls a la seva web, a la qual us enllacem al final d'aquest apunt).

La durada de la beca es perllongarà fins un període de 3 anys (d'abril de 2011 a març de 2014) i la dotació econòmica mensual serà de 125.000 iens (1.060 € aprox.).

Per a una informació més detallada de l'oferta (que avisem que és molta) tan sols heu de accedir a l'enllaç que us facilitem tot seguit: Beques Monbukagakusho 2011.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada