dimecres, 20 de gener del 2010

Convocada la beca per a Florència


Des de fa força anys, l’Istituto Universitario Europeo, un prestigiós centre de recerca en ciències socials fundat per la Unió Europea i amb seu a Florència, ofereix als titulats de la nostra Facultat una plaça com a bibliotecaris en pràctiques durant un any.

La plantilla de la biblioteca d’aquest centre està formada per més de vint professionals, que són ajudats per cinc titulats recents en pràctiques. S’hi ofereixen una gran quantitat de serveis, i compten amb força recursos. El personal prové de tots els països de la Unió, cosa per la qual la llengua de treball majoritària és l’anglès.

El proper febrer s’hi incorporarà com a personal en pràctiques Bàrbara Badell, diplomada i llicenciada per la Facultat, que va ser seleccionada fa poc. Per la seva banda, aviat acabarà el seu any en pràctiques una altra llicenciada nostra: Alba Hernández Chico. De totes dues esperem aviat una crònica amb les seves impressions en aquest bloc.

Doncs bé, ara l’Istituto ens torna a oferir una plaça, per començar a treballar a l’abril. Animem de debò a tothom que estigui en condicions de presentar-s’hi que s’ho plantegi. Sens dubte que el beneficiari passarà un dels millors anys de la seva vida, tant del punt de vista professional com personal.

El termini per presentar les candidatures acaba el 8 de febrer. Vegeu les bases senceres al web de la Facultat: http://www.ub.edu/biblio/convocatoria-de-practiques-per-a-florencia.html.


2 comentaris:

  1. Jo vull naaar...


    Pd. L'imatge no es veu

    ResponElimina
  2. Qui estigui en condicions d'anar-hi, que no s'ho pensi! Que no deixi per l'últim dia la presentació dels documents.

    I a qui encara li falti alguna assignatura, o coneixements d'anglès... que es prepari: és una oportunitat molt bona!

    ResponElimina