dimecres, 3 de juny del 2009

Recursos per a trobar feina o pràctiques al Regne Unit i altres països


A continuació facilitem informació sobre diversos recursos i serveis que poden ser útils per als interessats a trobar feina (o llocs de pràctiques) al Regne Unit i a altres països.


Nom del recurs: IDEALIST.ORG
URL: http://www.idealist.org
Comentari: Entitat internacional amb seus als Estats Units i Argentina dedicada a la promoció del voluntariat en qualsevol àmbit. Per localitzar llocs de voluntariat en el camp de les biblioteques, accediu a «Volunteer opportunities» i també a «Internships». Es poden rebre alertes (previ registre gratuït).

Nom del recurs: LIBEX
URL: http://libex.camp7.org/
Comentari: Servei gratuït d’intercanvi de feines entre bibliotecaris d’arreu del món, organitzat per CILIP. Els bibliotecaris de fora del Regne Unit no cal que siguin membres de CILIP.

Nom del recurs: LISJOBNET
URL: http://www.lisjobnet.com/Lisjobnet
Comentari: Servei d’ofertes de feina en l’àmbit d’informació i documentació al Regne Unit i Irlanda ofert per CILIP. Es pot cercar per ubicació geogràfica, per sector o per paraules clau. Es poden rebre alertes (previ registre gratuït).

Nom del recurs: PROSPECTS
URL: http://www.prospects.ac.uk/cms/ShowPage/Home_page/Work_experience/p!eigaLjd
Comentari: Servei d’informació sobre feina, pràctiques i formació permanent en qualsevol sector professional, al Regne Unit. Per a oportunitats del nostre sector aneu a «Jobs and work». Es poden rebre alertes (previ registre gratuït).

Nom del recurs: VOLUNTEERING ENGLAND
URL: http://www.volunteering.org.uk/
Comentari: Entitat del Regne Unit que fomenta el voluntariat en qualsevol àmbit. Per localitzar llocs de voluntariat en el camp de les biblioteques, accediu a «advanced search» i poseu «library» (o similar) com a paraula clau.

1 comentari:

  1. Al COBDC trobareu un directori anomenat "Professionals a l'estranger: Directori d'empreses de l'àmbit de la Bilioteconomia i la Documentació" que vaig realitzar i que, si esteu col·legiats/des, es pot consultar aquí: http://www.cobdc.org/publica/eines/index.html

    Inclou empreses per països i consells de com trobar feina a l'estranger.

    Salutacions,

    María José Sola
    www.mariajosesola.com.es

    ResponElimina