dissabte, 24 de gener del 2009

Beques per a estudis de màster a la London School of Economics

La Fundació CIDOB i l'Obra Social de Caixa Catalunya convoquen des de fa anys dues beques per a llicenciats, per a l'ampliació d'estudis a la London School of Economics and Political Science (LSE). Les beques tenen com a objectiu l'obtenció del nivell de màster (MSc) en un termini màxim de dotze mesos, depenent de la durada del programa. La convocatòria actual és per a incorporar-se a la LSE el curs 2009-10 (setembre-octubre de 2009).


La dotació de cada beca és de 20.000 €, a més de la matrícula del curs de màster. El termini per fer la sol·licitud acaba el 17 d'abril de 2009. Per veure els requisits i les condicions d'aquestes beques, consulteu: http://www.cidob.org/ca/la_fundacio/organitzacio/beques_i_ajudes/beca_estudis_de_master_a_la_london_school_of_economics.

La London School of Economics (http://www.lse.ac.uk/) és un centre fundat el 1895 que avui en dia gaudeix d'un merescut prestigi a escala internacional.

A tall d'anècdota podeu llegir la crònica de les pràctiques que va fer Enric Zapatero l'estiu de 2008 a la biblioteca d'aquesta institució: http://mobilsbid.blogspot.com/2008/11/tot-lagost-london.html.

Si bé la majoria de màsters de la LSE són emmarcats plenament en el camp de l'economia, n'hi ha un parell que ofereixen molt d'interès per a la nostra especialització:

- MSc Analysis, Design and Management of Information Systems (ADMIS)
- MSc Information Systems and Organisations (Research)

En podeu trobar informació a partir d'aquí: http://www.lse.ac.uk/resources/graduateProspectus2009/departmentsInstitutesCentres/InformationSystemsGroup.htm.



1 comentari:

  1. Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina