dilluns, 14 de juliol del 2008

Notícies dels estudiants en pràctiques a l'estranger

Alguns dels alumnes que aquest estiu estan portant a terme pràctiques a l’estranger estan deixant constància de les seves experiències (professionals o turístiques) en els seus blocs personals.

Tots sabem que els blocs personals tenen un to informal, així que no espereu trobar-hi grans discursos teòrics ni erudits, ni descripcions científiques. Però sí que hi podem llegir vivències personals.

En Pau de la Fuente es troba, amb uns quants companys més, a Frankfurt, a la Biblioteca Catalana creada per Til Stegmann. En Pau ha creat un bloc expressament relacionat amb les pràctiques: http://pfuente.blogspot.com/

A Zuric hi tenim la Pilar Campos, que porta a terme les seves pràctiques a la biblioteca de l'Eidgenössische Technische Hochschule (ETH). La Pilar ja tenia un bloc, on ara -lògicament- els comentaris fan referència a aquesta activitat estiuenca: http://ratonesdebiblioteca.blogspot.com/.

En Mario Gómez es troba a Ginebra, a la biblioteca de l'Organització Internacional del Treball (OIT). Podem rastrejar les seves experiències a dos llocs: http://www.fotolog.com/chasing_lives i a http://www.encancha.com/noticia-numero6593-equipo100.html.

Si coneixeu altres llocs on puguem llegir les vivències d'aquestes pràctiques, feu-nos arribar l'enllaç, que ho afegiríem tot seguit. Escriviu-me a: pons@ub.edu.


P.D. Gràcies, Aina Giones, per indicar-nos el teu bloc dedicat a les pràctiques a la biblioteca del Banco Interamericano de Desarrollo, a Washington: http://viatgeawashington.blogspot.com/.

2 comentaris:

  1. Si, el meu :)
    Records,

    http://viatgeawashington.blogspot.com/

    ResponElimina
  2. Abans de llegir el meu blog, unes premises:
    1. El faig servir com a especie de dietari pero no personal
    2. No tinc massa temps per entretenir-ne en posar els caracters del nostre alfabet, aixi que disculpeu les faltes no intencionades d ortografia.
    3. L actualitzacio es variable... depen de la disponibilitat meva i d internet!

    I ja esta! Benvinguts/des

    ResponElimina