dijous, 6 de març del 2008

Lisjobnet: com trobar feina a l'estranger

Si esteu interessats en trobar feina a l’estranger i no sabeu com fer-ho des d’aquí us proposem una pàgina web anglesa anomenada Lisjobnet http://www.lisjobnet.com/Lisjobnet (mantinguda per CILIP, la principal associació professional del Regne Unit) en la qual els bibliotecaris hi poden trobar ofertes de feina molt interessants. Amb l'opció de cerca per paraula clau “word search” podeu buscar-hi tot tipus d’ofertes.

Exemple:

S’ha introduït la paraula clau “trainee” (pràctiques).


S’han recuperat dues ofertes de feina.


Si us interessa buscar feina a l’estranger, tant en països de parla anglesa com altres, la Facultat va elaborar una recopilació de serveis d'ofertes de feina a l'estranger en el nostre àmbit professional. Aquest recull es troba al web de la Facultat: http://www.ub.edu/biblio/serveis/informacio-per-a-la-insercio-laboral/com-trobar-feina.html. En l'apartat «A l'estranger» es dóna accés a vuit recursos diferents.

Les oportunitats de treballar a l'estranger existeixen. Només cal conèixer les fonts d'informació adequades, anar-les revisant periòdicament, i no defallir davant dels primers fracassos.

Si algú té experiències en aquest sentit (positives o negatives) i les vol comunicar en aquest bloc, estarem encantats d'escoltar-lo!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada