dijous, 25 d’octubre del 2007

Recursos per a l'aprenentatge d'anglès i francès

Al Bloc de Lletres (http://blocdelletres.wordpress.com) elaborat per la Biblioteca de Lletres del CRAI de la Universitat de Barcelona s'han donat a conèixer no fa gaire un parell de seleccions de recursos útils per a l'aprenentatge de llengües estrangeres.

De moment podem consultar la selecció feta per a dues llengües:

L'anglès: http://blocdelletres.wordpress.com/2007/04/18/seleccio-de-recursos-per-a-lautoaprenentatge-de-langles/

I el francès: http://blocdelletres.wordpress.com/2007/10/24/recursos-per-a-laprenentage-de-la-llengua-francesa/

Tots els recursos seleccionats són disponibles gratuïtament a la xarxa, i consisteixen en eines diverses: mètodes generals d'aprenentatge, preparació específica per superar determinats certificats, recursos per practicar el vocabulari o la pronúncia, etcètera, etcètera.

Us animem a visitar aquests reculls –que estan molt ben fets– i a utilitzar-los, per tal d'anar millorant constantment les competències lingüístiques en altres idiomes. Com més nivell tinguem en llengües diverses més bé podrem desenvolupar-nos a l'estranger, en qualsevol aventura que vulguem emprendre.

Ànims!

5 comentaris:

  1. Ua! I aquest canvi d'aspecte a què és degut? M'agrada molt, molt, molt :)

    ResponElimina
  2. Hola Aina!

    Ja veus: havíem de canviar la imatge de la capçalera (que no teníem gaire legal) i volíem afegir les matèries a la banda.

    I per fer-ho havíem de migrar a una versió nova de Blogger. I a les plantilles de la nova versió no hi ha la que teníem abans... Però millor, oi?

    Fins ara!

    ResponElimina
  3. a mi tb m'agrada! ;)

    els petits canvis són poderosos jejeje

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies pel vostre post sobre els recursos d'aprenentatge de llengües del Bloc de Lletres!

    ResponElimina
  5. Hola! Doncs sí, susposo que com tots encara estem en etapa d'adaptació però poder navegar per matèries sempre s'agraeix ;-) Hi haurà més canvis? Més entrevistes?

    ResponElimina