divendres, 13 de juliol del 2007

Xarxa Eures: ofertes de feina per Europa

Un element important que també es va tractar a la Jornada de Mobilitat Juvenil Europea és la Xarxa Eures: una xarxa de cooperació per a l’ocupació i per a la lliure circulació dels treballadors pels diferents països membres de la Unió Europea.
Els seus principal objectius són:

  1. Afavorir l’exercici del dret a la mobilitat internacional de la mà d’obra.
  2. Millorar el funcionament del mercat de treball europeu.
  3. Analitzar la situació i les tendències dels mercats de treball.

Per tal d'assolir aquests objectius, el que fa la xarxa és posar a disposició dels possibles beneficiaris d'estades a l'estranger uns assessors Eures per tal de facilitar tota la informació necessària i referent a cada un dels països en els quals és possible anar per fer més comòda i accessible l'estada de les persones.

A més, existeix una base de dades d'accés gratuït amb ofertes laborals vigents al conjunt d'Europa: http://ec.europa.eu/eures/home.jsp?lang=es.

Fent la cerca a tots els països per paraula clau "library", en el moment d'escriure aquesta nota apareixen 3 ofertes per a la República Txeca, 1 per a Irlanda i moltes per al Regne Unit; però aquesta base de dades es va actualitzant contínuament.

Per saber on es poden trobar els assessor consulteu aquesta pàgina web: http://ec.europa.eu/eures/main.jsp?catId=3&acro=eures&lang=es.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada